Read more About Swedice

Swedice levert diensten en producten met een winters karakter die gedurende elk seizoen overal ter wereld kunnen worden ingezet. Swedice Ice & Snow Technology biedt full service oplossingen voor ijs- en sneeuwgerelateerde zaken. Swedice Alternativ biedt alternatieve toepassingen. Voorbeelden daarvan zijn synthetische banen en matten om op te schaatsen, te skiŽn, te sleeŽn en met een band vanaf te glijden. Winters plezier met de eindgebruiker als uitgangspunt staat in de werkwijze van Swedice centraal: Ride, Slide & Glide!

ride-slide-n-glide-03

Swedice is een van de meest innovatieve en flexibele organisaties in de markt. Swedice bundelt krachten en kenmerkt zich door een compacte organisatie die snel kan schakelen. Met een up-to-date netwerk biedt het bedrijf goede en betaalbare oplossingen. Het continu innovatief bezig zijn, waarbij toepassingen worden gerealiseerd die naadloos aansluiten op de wensen van de klant, maakt Swedice sinds 1998 tot een onderscheidende partij in de markt.

Swedice beschikt over een krachtig netwerk van experts op diverse terreinen. Swedice is bij de realisatie van uiteenlopende projecten onder meer actief in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Spanje, BraziliŽ en Rusland. Daarbij heeft Swedice Nederland een brede focus op de attractie- en evenementenbranche.
Opdrachtgevers van Swedice zijn onder meer afkomstig uit de overheidssector zoals gemeentes en projectbureaus van gemeentes, amusementsparkindustrie, family & entertaiment centers en bedrijven die hun medewerkers actief vertier willen bieden.

Swedice is actief op drie gebieden:

Swedice Ice & Snowtechnology: ijs- en sneeuwgerelateerde attracties

Swedice Alternativ: alternatieve winterse attracties het hele jaar door

Swedice All Season Fun & Events: verhuur

SWEDICE B.V.

P.O. Box 1239, 5200 BG, ís-Hertogenbosch, The Netherlands
T +31 (0)73 6400614 | E swedice@swedice.com