ride-slide-n-glide-01
ride-slide-n-glide-02
ride-slide-n-glide-03
ride-slide-n-glide-04

Ride, Slide & Glide

Uitgangspunt in de filosofie en werkwijze van Swedice is de term "Ride, Slide & Glide". Ride, Slide & Glide staat voor technieken en oplossingen inspelend op toepassingen met een winters karakter. De oplossingen vinden echter niet louter in winterse omstandigheden hun uitvloeisel maar kunnen elk seizoen worden ingezet. Kernactiviteiten van Swedice liggen op het gebied van ijs- en sneeuwoplossingen met het oog op schaatsen, skiŽn en tubing en daaraan gerelateerde alternatieve toepassingen.

ride-slide-n-glide-logo

Swedice levert tevens alle benodigde componenten en nevenproducten om het geboden vertier te realiseren. Desgewenst verzorgen wij de complete ontwikkeling en realisatie van een ijsstadion. Ook schaatsen in de zomer, op echt ijs, behoort tot de mogelijkheden. Swedice levert ook energievriendelijke alternatieven voor ijs- en sneeuwrecreatie met dezelfde gegarandeerde funbeleving. Wintertainment dus waarbij de winterse belevenissen het hele jaar door in de praktijk worden gebracht.

De jarenlange ervaring en technische expertise maken van Swedice een creatieve partner voor een compleet traject. Van consulting en engineering tot en met de aanleg en de ontwikkeling van "Ride, Slide & Glide" concepten.

Swedice is actief op drie gebieden:

SWEDICE B.V.

P.O. Box 1239, 5200 BG, ís-Hertogenbosch, The Netherlands
T +31 (0)73 6400614 | E swedice@swedice.com