Neveplast promo picture 2
Swedice ski Neveplast
Swedice ski Neveplast
Sweduce tubby
Swedice tubby

Neveplast

Neveplast is een innovatief product dat wordt gebruikt als alternatief of supplement voor sneeuw.Daarnaast kan het volledig de sneeuw vervangen om het skiŽn en tubing gedurende het gehele jaar mogelijk te maken. Neveplast simuleert de karakteristieken en condities van skibanen op een realistische manier. Neveplast wordt gevormd door een modulair matsysteem dat flexibele eigenschappen bezit en eenvoudig is te installeren op de contouren van de ondergrond. Het materiaal zorgt voor de juiste eigenschappen om goed te kunnen glijden. Gebruik van de Sliding Agent zorgt dat deze eigenschappen, ondanks veelvuldig gebruik van de baan, goed tot hun recht komen. Daarnaast zorgt Sliding Agent ervoor dat het mogelijk is om te glijden met minimale hellingshoeken.

Neveplast-bigg

Swedice verzorgt als leverancier van het Italiaanse Neveplast tubingbanen en toebehoren voor zomer- en wintertainment. Banen die geheel op maat te combineren zijn met zwembaden, sneeuw- of ijsbanen of hellingen. Bespreek ook mogelijke andere toepassingen die Swedice voor u in petto heeft.

Tubing by Neveplast
Snow tubing is ontwikkeld om mensen van wintersporten te laten genieten. De kunst van snowtubing is, door het gebruik van een binnenband, naar beneden te glijden van een berg, heuvel of mini halfpipe. De baan kan recht zijn of er kunnen bochten in zijn geplaatst. Door het gebruik van plastic tubingbaan kan men de seizoenen verlengen naar zomers gebruik. De technische levensduur van een tubingmat bedraagt ongeveer twintig jaar. Met een breedte van 2.01 meter is het materiaal per lineaire meter verkrijgbaar. Daarbij worden tevens de zijkanten geleverd die de gebruikers in goede banen leiden.

Bekijk hier de toepassingen van Neveplast

SWEDICE B.V.

P.O. Box 1239, 5200 BG, ís-Hertogenbosch, The Netherlands
T +31 (0)73 6400614 | E swedice@swedice.com