Swedice Snowsystem
Swedice snowsystems
Swedice snowsystem

Sneeuwsystemen

SkiŽn en snowboarden behoren tot de snelst groeiende sporten, populair bij alle leeftijden. De wintersporter wordt steeds veeleisender... het kan niet gek genoeg. Swedice biedt onderscheidende oplossingen met funelementen als sneeuwramps, glijbanen, langlaufbanen en tubingpistes.

Indoor sneeuwbanen voorzien in een toenemende behoefte om het hele jaar door te kunnen genieten van sneeuw. Nederland manifesteert zich als voorloper in deze ontwikkeling. Swedice is onder meer als consultant betrokken bij de realisatie van de langste indoor sneeuwbaan van Nederland. Een traject met oog voor bezoekers en gebruikers.

Swedice levert unieke vloerkoelsystemen voor ski- en sneeuwhallen. Het Swedice System koelt de sneeuw ook vanuit de vloer, waardoor de temperatuur in de hal aangenamer is. De sneeuw blijft hiermee langer houdbaar wat tevens een besparing in de productiehoeveelheid oplevert. Het vloerkoelsysteem is ook toepasbaar in mobiele of tijdelijk sneeuwvloeren of glijbanen.

Bundeling van kennis
Swedice adviseert op het gebied van de juiste afstemming tussen elementen die de sneeuwbeleving van bezoekers bepalen. Denk daarbij aan de kwaliteit van de sneeuw, temperatuur, geluidsniveau en de relatieve vochtigheid. Swedice koppelt de kennis van snowdomes aan de expertise van specialisten op het gebied van koudetechniek, architectuur, engineering en exploitatie.

Bent u op zoek naar de juiste invulling voor uw sneeuwsysteem? Vraag naar de mogelijkheden.

SWEDICE B.V.

P.O. Box 1239, 5200 BG, ís-Hertogenbosch, The Netherlands
T +31 (0)73 6400614 | E swedice@swedice.com