Swedice mobile icerink
Swedice mobile icerink
Swedice mobile icerink
Swedice mobile icerink
Swedice mobile icerink

Swedice System

Met het oog op de juiste koeling van de permanente of tijdelijke ijsbaan en skipiste levert Swedice een uniek kunststof baan- en matsysteem: het Swedice System. De manier van berekenen, de type systeem dat we toepassen, de opbouw van de vloer. Met Swedice System dat al sinds 1968 wordt ingezet, bouwen wij ijs- en skibanen. Het betreft een leiding- en matsysteem dat eenvoudig en snel is te implementeren. Het systeem kan zowel in bestaande (retro-fit) als nieuwe situaties worden ingepast waarbij de oppervlakte variabele afmetingen kan aannemen. Daarmee is het Swedice System een aantrekkelijk alternatief voor de traditionele stalen systemen. Dankzij de korte implementatietijd en de daaraan gekoppelde beperkte investering kan de ijsbaan of skibaan snel renderen. Ook met het oog op langere termijn heeft het Swedice System zich ruimschoots bewezen met een minimale levensduur van 25 jaar.

Swedice permanent icerinks

De leidingen van het Swedice System zijn dankzij de specifieke materiaaleigenschappen geschikt voor aanleg in diverse ondergronden zoals beton of zand. Het materiaal kenmerkt zich door een goede warmteoverdracht waarbij rekening wordt gehouden met uitzetten en krimpen van de leidingen.

Swedice heeft ruime expertise opgebouwd met het Swedice System. Deze ervaring kenmerkt zich door deskundigheid gedurende het gehele traject waarbij ook elementen als het dweilsysteem, het gebruik van de ijs- of skibaan en de geschikte aanvullende producten tot het totaalpakket kunnen behoren.

SWEDICE B.V.

P.O. Box 1239, 5200 BG, ís-Hertogenbosch, The Netherlands
T +31 (0)73 6400614 | E swedice@swedice.com