About Ice & Snow Technology

Swedice Ice & Snowtechnology levert technieken en systemen voor het maken van ijs- en sneeuwgerelateerde attracties met behulp van koelsystemen. Meest in het oog springende toepassingen zijn permanente en mobiele ijsbanen en skibanen. Daarbij kunnen alle randvoorwoorden en gerelateerde producten worden verzorgd om de toepassing compleet te maken voor een optimale ijs- en sneeuwbeleving. Naast het leveren van de technische zaken op het gebied van koeling onderscheidt Swedice zich door als totaalleverancier op te treden.

Swedice mobile icerink

Swedice is specialist in ijs- en sneeuwrecreatie met wereldwijde referenties. Wij verzorgen op maat gesneden ijs- en sneeuwprojecten toegepast voor onder meer gemeenten, amusementsparken en evenementen. De mogelijkheden zijn divers: een tijdelijke ijsbaan van 50 m2, een 400 meter wedstrijdbaan maar ook een in- of outdoor sneeuwpiste kunnen worden gerealiseerd. Ons productaanbod in ijs- en sneeuwrecreatie biedt veel mogelijkheden voor de gewenste invulling van uw winterbeleving. Swedice presenteert onderscheidende totaalconcepten waarbij verkoop maar ook verhuur van ijs- en sneeuwgerelateerde producten ongeacht het seizoen en op elke gewenst locatie kunnen geschieden.

Componenten in de ijs- en sneeuwtechnologie die Swedice levert en implementeert, zijn onder meer slangen en buissystemen voor permanente ijsbanen, matten met buizen voor mobiele ijsbanen, leidingen en verdere apparatuur op het gebied van koeltechniek.

Bent u op zoek naar de juiste invulling voor uw ijstoepassing? Vraag naar de mogelijkheden.

SWEDICE B.V.

P.O. Box 1239, 5200 BG, ís-Hertogenbosch, The Netherlands
T +31 (0)73 6400614 | E swedice@swedice.com