In september bestaan we maar liefst 25 jaar!

Swedice viert een bijzondere mijlpaal! In september bestaan we maar liefst 25 jaar! Dit is een moment dat we zeker niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Het Swedice avontuur begon met onze iconische ijsbanen; In de loop der jaren zijn we doorgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd seizoenonafhankelijke totaaloplossingen ontwikkelt. 

We kijken met veel trots terug op de vele projecten die we hebben mogen realiseren. Van gethematiseerde tubing slides in Guatemala tot een skibaan op de Nederlandse heuvels, we hebben altijd gestreefd naar het toevoegen van waarde aan plezier. Van grote tot kleine projecten, niks is ons te gek!  

Wij zijn benieuwd hoe jullie terugkijken op 25 jaar Swedice. Deel je herinneringen, ervaringen en foto’s met ons!  

We willen iedereen bedanken die deel heeft uitgemaakt van ons succesverhaal, van onze gewaardeerde klanten tot onze toegewijde medewerkers en partners wereldwijd. Jullie hebben Swedice gemaakt tot wat het nu is. 

We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst en de nieuwe avonturen die voor ons liggen. Samen zullen we doorgaan met het creëren van onvergetelijke ervaringen over de wereld. Proost op 25 jaar succes, innovatie en onvergetelijke momenten!